eTwinning Okul Etiketi

03.05.2023 108

Okulumuz Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan e Twinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile, Brüksel 'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service - CSS) tarafından 2023-2024 yılı e Twinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür.

4 yıldır aktif olarak başarılı projeler yapan, mesleki anlamda kendini geliştiren, yenilikleri takip eden okulumuz e Twinning Okul başvurusunu başarılı bir şekilde tamamlayarak e Twinning okulu olmaya hak kazanmıştır.

Başvuru sürecini yürüten Ömer TELLİ'ye, proje yürütücüsü Öğretmenlerimiz Fulya ÇAKIR, Yıldız AYDIN EKİZ, Şerife ÇANKAYA ve Sevgi Gökçe KILIÇ' a ve aktif olarak e Twinning projeleri yürüten öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.