Kdz.Ereğli Kavaklık ilkokulu

Vizyon: Ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak, sosyal, kültürel,akademik yönden her şartta hayata hazırlanan öğrencilerin yetiştirildiği, öğrenci yaşantılarını ön plana çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer eğitim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna ve takım çalışmasına önem veren öğretmenlerimizin işbirliği ile çağdaş bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan, çağdaş, demokratik, örnek bir kurum olmak.

Misyon: Takım ruhuna ve takım çalışmasına önem veren öğretmenlerimizin işbirliği ile Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan,bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan,topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen, milli ve ahlaki değerlerine bağlı, akılcı, duyarlı nesiller yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: Doğal Gaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e Twinning, Eko Okul

WEB - https://kdzereglikavaklikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KAVAKLIK MAH. AKMANOĞLU RAŞİT SK. NO 33/2 İÇ KAPI NO 0 EREĞLİ / ZONGULDAK

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Halk otobüsleri ile sürekli ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 4 km uzaklıktadır.